Programma's van WOTV

  WIJCHENS NIEUWS

Wijchens Nieuws, de naam zegt het al.... De Wijchense Omroep brengt het nieuws uit de Gemeente, van de Gemeente of voor de Gemeente, of dat wat betrekking heeft op de Gemeente of haar inwoners. Heb je nieuws, laat dat dan weten aan de nieuwsredactie.

  

  MERTPROAT

Mertpraot is een wekelijks programma, waarbij mensen op de Wijchense Markt gevraagd wordt hun mening te geven over een actueel onderwerp. 

PRESENTATRICE(S) van MERTPROAT:

Marian Stoffels is de presentatrice van MERTPROAT. Zij gaat elke donderdag samen met de cameraman/vrouw naar de Wijchense weekmarkt om marktbezoekers vragen te stellen over een actueel onderwerp.

 

  DE AGENDA

De Agenda is eveneens een wekelijks terugkerend programma, waarbij verteld wordt wat er de komende week te doen is in de Gemeente Wijchen.

PRESENTATRICES van de AGENDA:

Anja de Haas verzorgt de AGENDA. Zij brengt jou op de hoogte van de activiteiten in Wijchen via het programma. Heb je tips voor een uitje, een opening van een show, een beurs of wat dan ook, stuur dat dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

REPORTAGES

Naast nieuws, maakt de Wijchense Omroep ook reportages, waarbij een item meer uitgediept kan worden. Ook hiervoor kun je een item aandragen via de nieuwsredactie.

 

 

SPECIALS

Behalve nieuws en reportages maakt de Wijchense Omroep Specials. Dat kan zijn van een jaarlijks terugkerend evenement (bijv. OkieDokieDorp, Vierdaagse). Deze duren over het algemeen wat langer en/of zijn over meerdere dagen gefilmd.

 

 

NATUUR NATUURLIJK

Een bijzondere special is het natuurprogramma Natuur Natuurlijk, dat met liefde voor de natuur opgenomen en gemonteerd is.

 

 

EVENEMENTEN

De Wijchense Omroep verslaat grote evenementen, waarbij medewerkers aangestuurd door een evenementencoördinator en vooraf draaiboeken gemaakt worden. Een voorbeeld van een groot evenement is natuurlijk de Vierdaagse. (Tijdens de Vierdaagse wordt ook een praatprogramma opgenomen "Villa Vierdaagse".)

 

 

WIJCHENAREN

Net als Natuur Natuurliijk is Wijchenaren een bijzondere special. In dat programma wordt een portret geschets van een bijzondere Wijchenaar. Meestal in combinatie met zijn of haar bijzondere beroep, hobby of sportactiviteit.
[advertentie]

#wijchenseomroep