Programma's

LogoWOFMdraaitdoor1
WOFM draait door
Non-stop muziek op jouw lokale omroep. Voor elk wat wils tijdens jouw werkzaamheden in de nacht of overdag.

 

Logo Goedemorgen Wijchen
Goedemorgen Wijchen
Een uurtje lekkere muziek voor de zaterdagmorgen. Presentatie Gerrie Rossen

 

logo Ontbijtshow
De Ontbijtshow
De Ontbijtshow is er elke dag, met bekende onderdelen als de Hersenwekker en met een terublik naar het verleden: wat stond er vroeger in de krant? Ook een oude top-40 komt voorbij. De Ontbijtshow: wij maken geen hits, wij draaien ze alleen maar.

 

logo Soundtrack oml  

De soundtrack van mijn leven

De soundtrack van mijn leven is een programma samengesteld en live gepresenteerd door Wim van Schie. In dit twee uur durende programma neem ik u mee op reis door 60 jaar muziek. Spring in die trein en luister wekelijks naar mijn persoonlijke smaak uit de pop, beat, rock, folk, glam rock, country, nederpop, blues en soul geschiedenis. De nadruk ligt op de jaren 60 en 70, maar soms maak ik een stapje naar de jaren 80, 90 of de muziek uit de 21ste eeuw. Ik maak een mix uit bekende of minder bekende nummers of bands/zangers-essen. Ook schroom ik niet korte nummers of lange te draaien. Tussen de nummers vertel ik kort iets over de artiest, het nummer of het tijdsbeeld van de muziek. Mijn motto is; muziek uit mijn tijd is de beste en jeugdsentiment zoals muziek hoort te zijn.  

 

 

logo Op zn Hollands

Op z'n Hollands

Iedere maandag avond tussen 18.00  en 20.00 presenteert Frank Janssen een muzikaal programma met muziek van eigen bodem. Natuurlijk komt ook de regionale artiest ruimschoots aan bod. Frank is al voor de derde keer terug bij WOFM als radio dj hij heeft in de begin jaren van de omroep zijn steentje bijgedragen om de omroep te maken wat het nu nog steeds is. Dus voor gezelligheid en lekkere muziek stem je iedere maandagavond af op WOFM.

 

Logo Lekker weekend
Lekker Weekend

In dit zaterdagochtendprogramma aandacht voor allerlei regionieuwtjes.

Presentatie Antoon Hoogstraten

 

logo Power to the Weekend

Power to the Weekend

HET vrijdagavond programma van de Wijchense Omroep. Van 19:00 tot 21:00. Waar kun je nu beter je weekend mee starten dan met de lekkerste en vetste hits. Dance, hardstyle, hiphop en eigenlijk alles wat er tussen zit, wordt gedraaid in dit radioprogramma. De presentatie en techniek zijn in handen van Sven Link. Luister elke vrijdag en ik weet zeker dat je goed je weekend begint.

  

logo Symfocity

Symfocity

Elke woensdagavond van 22.00-24.00 uur kun je twee uur lang genieten van progressieve en symfonische rockmuziek (b.v. Genesis, Yes, Pink Floyd en Marillion). In het wekelijkse programma besteden we aandacht aan een aantal nieuw uitgekomen cd's waarbij er tijd genomen wordt om een goede indruk van de muziek te geven en voor wat achtergrondinformatie. Daarnaast doen we natuurlijk ook een greep in de platenkast en proberen we je als luisteraar een zo gevarieerd mogelijke mix van recente en ouder werk voor te schotelen. Regelmatig hebben we bands op bezoek voor een interview en/of presentatie van hun nieuwe cd en als de mogelijkheid zich voordoet zijn er zelfs live-studio-optredens.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de lokale omroepen van Apeldoorn, Ede, Deventer, Voorst en Raalte. De uitzendingen worden samengesteld door Timo Diedering, Hans Harleman, Arthur Haggenburg en Wim Brouwer. Timo en Hans presenteren en Arthur en Wim verzorgen de techniek. SymfoCity bestaat al vanaf 1999 en heeft inmiddels al de mijlpaal van de 1000e uitzending gehaald en is vanaf juni 2016 ook op de Wijchense Omroep te horen. Op de website www.symfocity.nl staan de playlists en kan je de laatste 6 uitzendingen downloaden.

 

logo Bijna Weekend

Bijna Weekend

Je weekend goed beginnen? Stem dan iedere vrijdagmiddag tussen 17:00 uur en 18:00 uur af op WOFM. In de programma begin ik altijd met ‘dit was de week’ waarin ik het landelijke nieuws, het Wijchens nieuws bespreek en wat mijn hoogte punt was. Verder probeer ik zo vaak mogelijk iemand te bellen die dan zijn of haar mening geeft over een actueel onderwerp. Ook praat ik je bij over de nieuwste muziek, en er komt nog een opvallend nieuwsberichtje in voor. Wil jij reageren op één van de onderwerpen, of wil je een keer mee praten over een actueel onderwerp in een telefoongesprek? Dan kun je dat laten weten door te bellen naar: 024-642222. Of laat een berichtje achter via de instagrampagina van Bijna Weekend: @bijnaweekend.wofm

Samenstelling, presentatie en techniek is in handen van Anton Adelaar.

 

 Logo Gezond en Wel 2017

Gezond en Wel

Een programma over gezondheid en leefstijl. Onderwerpen van deze week

 

LogoWOFMSport
WOFM Sport
Aandacht voor de sport in de gemeenten Wijchen, Beuningen en Druten Presentatie Elly Peters en Sander van Gelder

 

LogoWijchenCentraal
Wijchen Centraal
Presentatie en redactie: Annie van Wichen, Nico Meeuwsen en Menno Duiven.

Wilt u op de hoogte blijven van al hetgeen zich afspeelt in de Wijchense samenleving? Stem dan op zondagmiddag af op WOFM, want dan wordt het programma Wijchen Centraal uitgezonden.Wijchen Centraal bestaat al zo lang de omroep bestaat (dus al meer dan 30 jaar). Aan uiteenlopende onderwerpen wordt aandacht besteed. Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur. Herhalingen: Zie de radiogids

 

LogoPuurNL
PuurNL
Een programma met muziek van Nederlandse artiesten en Nederlandse producties. Een uur lang muziek van Nederlandse bodem. Van maandag tot en met donderdag

 

LogoSterrenNLTop20

Sterren.NL TOP 20

Een programma met Nederlandstalige muziek en sterren in de volgorde van plaats 20 naar plaats 1 van deze week.

 

logoBuitengrens

Buitengrens

Buitengrens is een programma van, voor, door en over het buitengebied van de Gemeente Wijchen. De omliggende dorpen staan hierin centraal en onze berichtgeving die we brengen in twee blokken is hierop afgestemd, daar tussendoor draaien we 60,70,80 en 90 er jaren muziek voor elk wat wils.

Presentatie Tonnie Arts

 

LogoZohoorjezenietvaakmeer

Zo hoor je ze niet vaak meer

Rechtstreeks uit de studio of rechtstreeks uit het café, Werkelijkheid of fantasie,

Gein of ongein, Oud of nieuw,

Kortom je oordeelt zelf maar.

Want zeg nu eens eerlijk: Zo hoor je ze toch niet vaak meer?

Antoon Hoogstraten, Anja de Haas en Els Graat proberen jou als luisteraar van 20 tot 22 uur in een plezierige tijd door te laten brengen. Dit programma herbergt een scala aan muziek tussen de jaren 60, 70 en 80 met af en toe een single van latere tijd maar ook van heden.

Gezamenlijk brengen zij de wetenswaardigheden uit het leven op een gezellige en ontspannende manier naar je toe, het kan serieus zijn maar ook vaak heel komisch met o.a. berichten waar jij thuis van denkt, waar halen ze die in godsnaam vandaan en is het wel echt. De gezelligheid van die cafépraat willen ze zo overdragen naar jou thuis en ze noemen dat info-tainment. Nieuwsgierig geworden hoe dat gaat in ons programma?? Ga maar eens luisteren, elke woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur naar: 

Zo Hoor Je Ze Niet Vaak Meer

 

logoSchijvenvoorbedrijven

Ochtendmatinee

Ochtendmatinee, van 10 tot 11 Schijven voor bedrijven Schijven voor bedrijven is een item in het totale programma van Ochtendmatinee. Hier kunnen medewerkers van bedrijven hun favoriete muziek aanvragen, ook scholen, sportclubs enz,enz, kunnen muziek aanvragen. De plaatjes kunnen ook worden aangeboden. De presentatie is in handen van Jo Stoots. 

 

Logo Jukebox

Jukebox

Een non-stop programma met Nederlandstalige en easylistening muziek aan het eind van de werkdag.

 

logoMuziekCarrousel

Muziek Carrousel

De muziek in de Muziek Carrousel bestaat uit allerlei verschillende soorten muziek variërend van pop, rock, soul, R&B, maar ook het Nederlands lied wordt niet vergeten. Kortom een gevarieerd programma met zowel oude als nieuwe nummers.

Elke week hebben we terugkerende items zoals de verjaarplaat (plaat van een artiest die op de uitzenddag jarig is), een top drie van weleer (variërend van 1960 tot 2005) en de weekendagenda, waarin u kunt horen wat er in de gemeente Wijchen zoal te doen is.

Wilt u uw evenement ook in de weekendagenda vermeld hebben? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit programma wordt op woensdagmiddag herhaald.

Presentatie Gerrie Rossen

 

LogoRegiosport

Regiosport

Iedere zondag tussen 14.00 en 18.00 uur zendt de Wijchense Omroep  RegioSport uit op WOFM. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de buuromroepen WebFM, N1 en WFM. In dit sportprogramma is er ruim aandacht voor betaald voetbal met extra aandacht voor NEC, amateurvoetbal, zaalvoetbal en alle overige sporten.

RegioSport volgt de voetbalclubs uit de gemeente Heumen, Beuningen, Druten, Wijchen en Nijmegen, waarbij wekelijks 4 tot 5 wedstrijden live te volgen zijn. Daarbij worden ondermeer de derby's, de stand op de ranglijst en periode in de gaten gehouden worden. Om kwart voor vijf hoort u alle uitslagen van hoofdklasse C tot zesde klasse E. 

Tussen 17.00 en 18.00 uur is er tijd ingeruimd voor een nabeschouwing op de wedstrijden die tijdens de uitzending niet live te horen zijn geweest. RegioSport is live bij alle wedstrijden van NEC, uit en thuis. De reguliere programmering wordt hiervoor onderbroken. 

 

logo Hittime

Hit-Time

Een uur lang non-stop de allernieuwste hits

 

Logo Op weg naar middernacht Jan

Op weg naar middernacht 

Iedere donderdagavond van 22.00 uur tot 00.00 uur:  Een programma voor mensen die hun avond invullen met het luisteren naar rustige muziek en hun gedachten en gevoelens toevertrouwen aan het papier. Deze gevoelsuitingen willen ze graag delen met anderen, het liefst via de radio. Een avond vol passie en poëzie dus. Jan van Kempen deelt dat gevoel en laat de luisteraar meegenieten in zijn programma met mooie bijpassende muziek in een aangename sfeer. De luisteraars kunnen hun gedichten en of brieven sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met een muzikale groet van Jan!!

 

Logo Non-stop 60 70 80

Nonstop 60,70 & 80

In dit programma draaien we de populaire muziek uit de jaren 60, 70 en 80

 

Logo Gevarieerde muziek

Bont

Een gevarieerd muziekprogramma met Jan Berg.

 

Logo Gevarieerde muziek 2

Zindy

Een gevarieerd muziekprogramma met Peter Timmerman.

 

Logo Gevarieerde muziek 4

Dekker radio

Een gevarieerd muziekprogramma met Menno Dekker

 

Logo Gevarieerde muziek 3

Mark gaat los

Een gevarieerd muziekprogramma met Mark Bodegraven

 

Logo Klankjuwelen

Klankjuwelen

Een luchtig programma aan het eind van een werkdag en aan het begin van de donderdagavond.

Presentatie Annie van Wichen

 

Logo Afslag Wijchen
Afslag Wijchen

Een programma op weg van werk naar huis waarin een aantal vaste onderdelen elke week weer terug komen zoals:

De artiest van de dag. Een song van de Beatles. Uiteraard wordt dit alles afgewisseld met hits en gevarieerde muziek van vroeger en nu. Ook wordt er aandacht besteed aan nieuwe uitgebrachte CD’s. Kortom een programma om wekelijks naar uit te kijken en af te stemmen. Welke dagartiest?

Presentatie: Wim Leseman

 

Logo Klassiek Mozaiek

Klassiek Mozaïek

Met muziek uit de barok- en romantische periode en uit de renaissance. Soms zijsprongetjes naar de moderne periode of filmmuziek. Gewoon muzikale pareltjes. Heeft u suggesties of wilt u reageren op het programma mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Presentatie Heinie Friebel. 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep I posted a new video to Facebook https://t.co/urmDhkuEWQ
22sreplyretweetfavorite
wijchenseomroep WOFM Zaterdag van 14 tot 17 uur "Muziek Carrousel" met Gerrie Rossen.... https://t.co/kFWfnANP8S
7hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep WOFM Zaterdag van 12 tot 14 uur. "Buitengrens". Presentatie Tonnie Arts... https://t.co/TSyJGpz0UF
9hreplyretweetfavorite