Nieuwsredactie

Heb je 'iets’ te delen? "Wij horen het graag!”

De redactie van de Wijchense Omroep ontvangt graag nieuwsberichten van verenigingen, stichtingen en andere organisaties op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Wijchense Omroep beschikt over: radio, televisie, website en de kabelkrant. Daarnaast kun je ons volgen op de volgende social media: Twitter, Facebook en LinkedIn. 

Actualiteit staat voorop! En daarom proberen wij alle berichten zo spoedig mogelijk af te handelen. Als de berichten geschikt zijn voor publicatie, zullen wij op basis van crossmediale verwerking de berichten publiceren. Wat betekent dat wij de berichten op meerdere media zullen plaatsen en tevens ook onze programmamakers van de radio en televisie op de hoogte stellen van jouw nieuwsitem. Met deze mogelijkheden proberen wij zoveel mogelijk aandacht voor jouw nieuwsbericht te genereren.

De Wijchense Omroep! Het communicatieplatform voor Wijchen en haar kernen!

Werken bij de Nieuwsredactie van de Wijchense Omroep is erg boeiend. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Regelmatig trekt de fotograaf eropuit. Een fotoreportage kunt u steeds bekijken bij het Nieuws. Heb je interesse om mee te werken?

Nieuwe medewerkers zijn altijd welkom. Klik hier om de vacatures te bekijken!  

Als redactie van de Wijchense Omroep stellen wij ons graag aan je voor.

Wij houden je graag op de hoogte van alles wat er speelt in ons dorp Wijchen en haar kernen; Alverna, Balgoij, Bergharen, Batenburg, Hernen, Leur, Niftrik en de Woezik!

Nieuwsredactie

Joop Ninaber  
Coördinator Nieuwsredactie: Joop Ninaber          Foto Carlie Rossen  
Claudia Selbach  
Redactie medewerker: Claudia Selbach          Foto Joop Ninaber  
Wil Engbers  
Kabelkrant coördinator: Wil Engbers          Foto Joop Ninaber  

 

 

 

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Wind in Wijchen bv mag doorgaan met ontwikkel- en bouwfase https://t.co/jys9uBkOf4 https://t.co/Da5l8usqUy
8hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Gemeentenieuws: informatie- en adviespunt relatie en scheiding https://t.co/tCC46DUHYX https://t.co/MB46fDOtOi
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Afvalinzamelaar Dar erkent problemen met afvalinzameling Wijchen https://t.co/RkTsFfMshn https://t.co/9mxQQnP2kh
18hreplyretweetfavorite