Inschrijving 14de Sinterklaasloop geopend AVW

logo AVW Online inschrijven

Wijchen - Zaterdag 1 december organiseert Atletiek Vereniging Wijchen voor de 14e keer de Sintloop. Ontstaan uit de pietentraining voor de pupillen is dit evenement gegroeid naar een heuse bos-cross voor iedereen. Ook voor niet-leden. Vorig jaar kende de loop over alle afstanden in totaal meer dan 200 deelnemers.

De start en finish zijn bij de accommodatie van A.V.W. sportpark De Wychert 4. Het parcours gaat grotendeels over gras en bospaden. Er worden 5 verschillende afstanden gelopen. Voor de jongste deelnemers 1200 meter waarbij de ouders mogen meelopen.

Dit kan alleen via het online inschrijfformulier. www.avwijchen.nl Let op: de inschrijving via de website sluit op 29 november. Hierna kan men zich nog op de dag zelf na-inschrijven tot een uur voor de start van het onderdeel.

De eerste jaren was de sintloop een veredelde wintertraining voor eigen leden. Tegenwoordig is de Sintloop ook voor lopers van buiten de club. Vriendjes en vriendinnetjes van de pupillen en junioren mogen allemaal meedoen. Ook recreantlopers die hun conditie eens willen testen bij een laagdrempelige en oergezellige loop zijn van harte welkom. Hoe meer hoe liever!

Voor kinderen t/m 15 jaar is deelname gratis. Overige betalen 3 euro.

AVW Sintloop  Sinterklaasloop 2016
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 16 november met o.a. nieuwe interessante tentoonstelling in Museum Kasteel Wijchen, verkiezing… https://t.co/oHqDkQvnAv
10hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Een kilo bananen is een kilo bananen! https://t.co/Okyv0jFs2K
12hreplyretweetfavorite