70’s/80’s-night in Theater ’t Mozaïek

logo t Mozaiek

Met Kool & The Gang-tribute en Party-DJ André

Wijchen - De supergezellige combi van een swingend staconcert met een heerlijke disco achteraf vol muziek uit de 70’s en 80’s. Dat biedt Theater ’t Mozaïek op zaterdag 27 oktober. Met de enthousiaste tributeband Funk Special, die de grootste hits en mooiste nummers van Kool & The Gang speelt en natuurlijk onze eigen huis-DJ André die gegarandeerd de dansvloer vol krijgt. Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Een spetterende ode aan de disco, funk en soul van de jaren 70 en 80, die aan de wieg stonden van huidige muzikale stromingen als dance, rap en house. De bandleden ontmoetten elkaar bij toeval en deelden de voorliefde voor Kool & The Gang en alle muziekstijlen waar deze band voor staat. Ze besloten om hun muzikale krachten te bundelen en een ongekend dansbare tribute-band te vormen, waar het enthousiasme vanaf spat.

En natuurlijk gaat dit swingende feest door in de Huiskamer waar onze eigen DJ André de meest dansbare hits uit de 70’s en 80’s voorbij laat komen. De afterparty’s met deze Wijchense DJ waren vorig seizoen een groot succes.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 27 oktober 2018                                                                        

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Theater en na afloop in de Huiskamer

Artiest: Kool & The Gang Tribute Funk Special en Party-DJ André

Bijzonder: staconcert

Genre: muziek

Prijs: €  12,50 (inclusief garderobe) 

2018 10 27 70 80 Afterparty  

Fotograaf: 808gfxstudios

 
[advertentie]

#wijchenseomroep

22hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Exploitant Groene Heuvels heeft weinig vertrouwen in gemeente Beuningen https://t.co/DSHN36xHj6 https://t.co/yf3CNXkErD
22hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ook voor inbrekers breken de feestdagen weer aan https://t.co/7GkjJBOBSW https://t.co/RWN56y77i6
22hreplyretweetfavorite