De voetveren gaan weer dagelijks varen

logo Uitwaarde Vaarschema

Na een zeer succesvolle start van het vaarseizoen waarbij ze alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 16 juni 2018 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren. Onze pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Rijn (Rhenen-Lienden, Renkumse Veer en Liniepont) en over de Linge (GalgenwaardHeukelum).

Volgens het vaarschema wordt er dit jaar tot en met zondag 16 september dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur. Daarna varen we nog de laatste twee weekenden van september en wordt het verenseizoen afgesloten. Het blijft mogelijk contactloos te pinnen op vier voetveren (Rhenen-Lienden, BeuningenSlijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden). Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom. Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl.

Voetveren 2018 vaarschema  
Foto uit®waarde  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOFM maandag 18 juni van 18.00 uur tot 20.00 uur "Afslag Wijchen". Speciale cd; The works van Queen. Presentatie Wi… https://t.co/0cBnwal567
13hreplyretweetfavorite
13hreplyretweetfavorite