Wijchense Omroep zoekt acteurs

logo Wijchense Omroep Drie korte filmpjes

Acteurs gezocht voor project in samenwerking met Museum Kasteel Wijchen voor de komende expositie: 'Wachters van het Noorden; de Romeinen in Wijchen.
We zoeken voor drie korte filmpjes een drietal acteurs. Eindmontage maximaal 1 minuut waarin minimale dialoog voorkomt. De filmpjes zijn ondersteunend in de expositie en laten een stukje van het dagelijkse leven zien. 

Opnamelocatie: Museum Park Orientalis. Alleen reiskostenvergoeding mogelijk.

1. Romeinse vrouw: echt lang blond haar, leeftijd ongeveer 30 jaar, slank met strakke gelaatstrekken. In de scene wordt het haar gekamd en opgestoken door een slavin.
2. Slavin; liefst lang blond haar; leeftijd ongeveer 18 jaar. In de scene kamt de slavin de haren van de Romeinse vrouw en steek deze op. 
3. Romeins jongetje: leeftijd ongeveer 12 tot 14 jaar. Geen gezichtshaar of beenhaar. In de scene aan het Meer oefent het kind op een wastablet het Latijnse alfabet.
Screentest in studio van de Wijchense Omroep op 7 maart a.s. 
Draaidag waarschijnlijk 16 of 17 maart. 
Neem contact op met Michele Buitenrust Hettema via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel: 06-47549227

Museum Kasteel Wijchen  
[advertentie]