Spectaculaire pubquiz voor goede doelen

logo Rotary WijchenBeuningen 'Handen uit de mouwen'

Op 8 maart aanstaande organiseert Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland de eerste Rotary Pubquiz in zaal Sterrebosch in Wijchen. De opbrengst van de pubquiz komt volledig ten goede aan drie goede doelen in de gemeente Wijchen. Voor € 25 per persoon kan iedereen zich aanmelden.

De strijd aan met familie, vrienden, buren of collega’s.
Zoveel mogelijk mensen een gezellige avond bieden en daarmee tegelijkertijd goede doelen steunen; dat is het doel van de Rotaryclub. Deze goede doelen zijn Dansgroep Puur (www.puurdans.nl), de Vincentius vereniging (www.vincentiuswijchen.nl) en Odensehuis (www.animivivere.nl).

De kosten bedragen € 25 per persoon. Het is ook mogelijk een tafel voor maximaal zes personen te reserveren à € 150 per tafel. Een drankje en bitterballen is hierbij inbegrepen. Aanmelden kan heel eenvoudig, door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Men ontvangt dan een inschrijfformulier en instructies voor betaling. De uiterste datum van aanmelding is 23 februari 2018 en vol is vol. 

Rotary is een serviceorganisatie. Mannen en vrouwen uit diverse beroepsgroepen verenigd in lokale clubs hebben allemaal dezelfde intentie: individueel en collectief service verlenen aan derden. Dit doen zij door het organiseren van fundraising en 'handen uit de mouwen' projecten waarmee vervolgens goede doelen en initiatieven op sociaal en cultureel gebied worden ondersteund.

Rotary-pubquiz  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bibliotheek Wijchen: Peutermaand, Voorleespicknick met Loet https://t.co/UbVcR0WYyf https://t.co/HsrAM875oW
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Speciale wandeltochten voor mantelzorgers in Druten https://t.co/AjDVDewD1P https://t.co/qjkT5J4rFD
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep WOFM Het wekelijks programma op de maandag tussen 18.00 en 20.00 uur. Presentatie Wim Leseman… https://t.co/u2Bn3Qvw7G
16hreplyretweetfavorite