Verkeer sportvelden Beuningen onveilig

logo Beuningen Onduidelijke verkeerssituatie

GroenLinks in Beuningen wil dat de verkeerssituatie bij de sportvelden aan de Ooigraaf in Beuningen wordt verbeterd. Volgens GroenLinks is er een onduidelijke verkeerssituatie omdat je op de Schoenaker 80 km per uur mag rijden, op een deel van de Ooigraaf 60 km en op een ander deel weer 30 km.  

Vele honderden mensen maken wekelijks gebruik van de sportaccommodaties van de voetbal-, de hockey- en de korfbalvereniging. Ze moeten dan over de Ooigraaf en vaak ook de erg drukke Schoenaker oversteken.   

Fractievoorzitter Frans Houben van GroenLinks is van mening dat het anders kan en ook veiliger. "In ons verkiezingsprogramma dragen we daar oplossingen voor aan," zegt Houben.   

GroenLinks wil dat er op de hele Ooigraaf een maximumsnelheid van 30 km wordt ingevoerd, en maximaal 60 km op de Schoenaker. Ook moet het oversteken van de Schoenaker veiliger worden. Dat kan door verkeerslichten aan te leggen, of een fiets- en voetgangerstunneltje, aldus GroenLinks.

Via onze mediaprtner RTV Totaal

2018 0112 Mediapartners Beuningen Rotonde veiliger  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bibliotheek Wijchen: Peutermaand, Voorleespicknick met Loet https://t.co/UbVcR0WYyf https://t.co/HsrAM875oW
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Speciale wandeltochten voor mantelzorgers in Druten https://t.co/AjDVDewD1P https://t.co/qjkT5J4rFD
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep WOFM Het wekelijks programma op de maandag tussen 18.00 en 20.00 uur. Presentatie Wim Leseman… https://t.co/u2Bn3Qvw7G
16hreplyretweetfavorite