Marcel Harteveld in de Huiskamer ’t Mozaïek

logo t Mozaiek Kerstsfeer

Op woensdagavond 20 december vult Marcel Harteveld de Huiskamer van Wijchen met kerstsfeer. De muzikale helft van Hartveld & Fretz (bekend van hun poging/cabaretprogramma om Johan Fretz de nieuwe minister-president te laten worden) komt die avond met zijn voorstelling De Sneeuwengel naar ’t gezellige Mozaïek. De Huiskamer is snel gevuld, maar er zijn nu nog kaartjes te verkrijgen voor deze muzikale cabaretvoorstelling via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Marcel droomt er zijn hele leven al van om een echte Engel te ontmoeten. Maar tot nu toe is dat nog niet gelukt. Als ultieme poging om zijn Engel uit de tent te lokken, organiseert hij het allermooiste kerstfeest in onze Huiskamer en jij kunt daar bij zijn!

De Sneeuwengel is een mooi eigentijds kerstverhaal, vol conferences over het afgelopen jaar en Nederlandse vertalingen van bekende kerstklassiekers. Iedereen is welkom en alles wat kerst de mooiste tijd van het jaar maakt, is erbij: kerstboom, kerstliedjes, lichtjes, glühwein en als hij zijn best doet.... misschien ook zijn Engel wel.

”Een verademing in de nieuwe generatie cabaretiers”

Aldus dagblad Trouw over Marcel Harteveld.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 20 december 2017                                               

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Huiskamer

Artiest: Marcel Harteveld

Voorstelling: De Sneeuwengel 

Genre: muziektheater

Prijs: €  12,50 (inclusief garderobe en koffie/thee) 

2017 12 20 Marcel Harteveld Marcel Harteveld in "De Sneeuwengel" 

Foto Sebastiaan ter Burg