Prins van Moasland onthuld: Prins Brian d`n Urste

logo cv de Moaslanders Het Caribisch Joar
 
Gisteravond heeft er in Moasland weer een gigantisch mooie avond plaatsgevonden waarop de nieuwe Prins van Moasland is onthuld: Prins Brian d`n Urste! Met een onthulling van hoog niveau kwam de nieuwe prins van Moasland tevoorschijn: Prins Brian d`n urste!
Prins Brian (42 jr.) ging voorheen door het leven als Brian van Beers. Hij timmert letterlijk en figuurlijk aan de weg als asfaltlaborant. Van oorsprong komt Prins Brian van de andere kant van de maas, uit Grave, maar woont inmiddels al lange tijd in Balgoij, samen met zijn Dianne Gerrits. Voetbal is zijn passie, zowel op het veld als op de tribune van de Kuip.
 
Natuurlijk doet Prins Brian dit allemaal niet alleen, hij wordt bijgestaan door Adjudant Ron (50 jr.) Ron v.d. Rijt heeft twee dochters, Bo en Kim, en is getrouwd met Angela. Ron is een sportieve man, zowel actief als passief. Hopelijk zal deze fanatiek kickboxer zijn rol al sidekick niet te letterlijk nemen.
Een prins die elk jaar in zijn vakantie de Cariben opzoekt en jaarrond op slippers door het leven gaat kan natuurlijk niet anders dan zijn jaar uitroepen tot het Caribisch Joar! Samen met Ron brengt hij Moasland in tropische sferen en zullen ze moasland op slippers lopen leren.
CV Moaslanders Prins Brian d n Urste

Prins Brian d`n Urste

en

Adjudant Ron

 
 
 
 
 
 
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bibliotheek Wijchen: Peutermaand, Voorleespicknick met Loet https://t.co/UbVcR0WYyf https://t.co/HsrAM875oW
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Speciale wandeltochten voor mantelzorgers in Druten https://t.co/AjDVDewD1P https://t.co/qjkT5J4rFD
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep WOFM Het wekelijks programma op de maandag tussen 18.00 en 20.00 uur. Presentatie Wim Leseman… https://t.co/u2Bn3Qvw7G
16hreplyretweetfavorite