Oogsttijd: modder op de weg

logo Gemeente Wijchen 2017 a Opruimen

Het najaar is weer begonnen en voor de boeren is de oogsttijd weer aangebroken. Dit betekent dat er modder op de weg kan liggen. Boeren zijn verplicht om de modder zelf op te ruimen. Om u te waarschuwen plaatsen boeren borden langs de weg. 

Wat zijn de gevolgen voor de weggebruiker?

Voor de weggebruikers zijn er gevolgen als er modder op de weg ligt. Pas daarom uw snelheid aan. Houd er rekening mee dat een boer bezig kan zijn om de weg schoon te maken. Ziet u een gevaarlijke situatie? Meld dit dan altijd bij de politie via 0900 8844. 

Bent u een landbouwer of grondwerker?

Als u een landbouwer of grondwerker bent, dan zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. Zo moet u zich van te voren melden bij onze wijkbeheerder via 024 751 71 11. En waar u rijdt moet u borden langs de weg zetten. Deze borden kunt u lenen bij het ZLTO Rijk van Nijmegen. Ook als u geen lid bent, kunt u hier borden lenen. 

Meer informatie

De regels voor het plaatsen van de borden staan op onze website www.wijchen.nl. Wilt u een papieren folder opvragen? Dan kunt u contact opnemen met François Dreuning via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 024 751 72 27. Voor de borden kunt u contact opnemen met het ZLTO Rijk van Nijmegen. U kunt Jan van Casteren bereiken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 22 411 315.

Gemeentenieuws Modder op de weg  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Wijchense hockeyheren verspelen winst in laatste minuten https://t.co/rc2TsHreIA https://t.co/KzUnLG6Rqr
3hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Start laagseizoen op Berendonck en Groene Heuvels https://t.co/kJmoYguB5X https://t.co/wYnPZxXIsd
3hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Raivo Dankers van HSF Logistics pakt ONK 125 CC titel https://t.co/Wb7sDUxTXo https://t.co/k3E6Y06nFn
3hreplyretweetfavorite