Afgesproken

logo Gemeente Wijchen 2017 a Handig toch?

Met heel veel plezier kijken we terug op de officiële opening en de twee open dagen van het Huis van de gemeente. Het was een geweldig weekend! Wij denken dat er ongeveer 2500 bezoekers zijn geweest. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie en spontane reacties die we hebben ontvangen.

Wij kregen als gemeente een prachtige kans om ons werk uit te leggen en ons fraaie Huis te laten zien. En dat Huis is - zoals u nu vast wel weet - écht van iedereen: Het is echt úw Huis. Het Huis van de inwoners. Een prettige omgeving waar u altijd van harte welkom bent. Voor een advies bijvoorbeeld. Of als u ons iets wilt melden. Of zomaar voor een praatje. Of voor het maken van een afspraak.

Als u bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of uittreksel wilt aanvragen, vragen wij u voortaan eerst een afspraak te maken. Dat kan heel eenvoudig via www.wijchen.nl of door ons even te bellen via 024 751 71 11. Een afspraak plannen in het Huis van de gemeente kan ook. Handig toch?

Op afspraak werken is in het begin even wennen, maar u zult snel merken hoe fijn het is. En vergeet vooral niet dat de deur van ons Huis van de gemeente altijd voor u openstaat. Afgesproken.

Hans Verheijen

burgemeester

Hans Verheijen  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Wijchense hockeyheren verspelen winst in laatste minuten https://t.co/rc2TsHreIA https://t.co/KzUnLG6Rqr
3hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Start laagseizoen op Berendonck en Groene Heuvels https://t.co/kJmoYguB5X https://t.co/wYnPZxXIsd
3hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Raivo Dankers van HSF Logistics pakt ONK 125 CC titel https://t.co/Wb7sDUxTXo https://t.co/k3E6Y06nFn
3hreplyretweetfavorite