Niels Kleinschiphorst (17) uit Wijchen dubbel geslaagd

logo Niels vliegtickets Vliegtickets

Niels Kleinschiphorst uit Wijchen wint KLM-vliegtickets

Vrijdag heeft KLM op 15 plaatsen in Nederland scholieren die geslaagd zijn voor het eindexamen verrast met gratis vliegtickets. Een van deze 15 plaatsen lag in Gelderland. Niels Kleinschiphorst uit Wijchen won twee vliegtickets naar een Europese KLM-bestemming naar keuze. Hij was niet de enige deelnemer, maar liefst 45.000 scholieren hebben aan 'KLM's Geslaagde Actie' meegedaan.

Meedoen aan de actie was eenvoudig: eindexamenkandidaten konden vanaf 2 juni op een speciale website alvast virtueel hun vlag en schooltas uithangen en moesten, nadat zij op 14 of 15 juni te horen hadden gekregen of zij ook echt geslaagd waren, hun schooltas en vlag uithangen bij het opgegeven adres. Vanmorgen vroeg trok een team van KLM door het land om de schooltassen van 15 willekeurig gekozen winnaars te vullen met twee vliegtickets.

Niels was geslaagd én had zijn schooltas aan de vlaggenmast gehangen. Dit leverde hem twee tickets naar een Europese KLM-bestemming naar keuze op.

Van het vullen van de schooltassen en van de reactie van de winnaars is een film gemaakt die vrijdagavond gepost is op het Facebook en Instagram kanaal van KLM.

Niels geslaagd  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOFM Zaterdag van 14 tot 17 uur "Muziek Carrousel" met Gerrie Rossen.... https://t.co/kFWfnANP8S
7hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep WOFM Zaterdag van 12 tot 14 uur. "Buitengrens". Presentatie Tonnie Arts... https://t.co/TSyJGpz0UF
9hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Agenda 24 en 25 juni 2017 Ruinetheater Batenburg speelt Kamperikelen... https://t.co/Kkxw8pJsiP
9hreplyretweetfavorite