Gemeenteraad wil een eigen jaarlijkse Beuningse Roze Dag

logo Beuningen  Gesteund door alle partijen

BEUNINGEN – De gemeenteraad van Beuningen wil dat hun gemeente een eigen jaarlijkse Roze Dag krijgt. Daarvoor heeft de raad dinsdagavond 1500 euro vrijgemaakt. De Roze Dag is een van de initiatieven vanuit de bevolking, die dankzij de Motiemarkt door de gemeenteraad is omarmd.

Het is de bedoeling dat de Beuningse Roze Dag steeds wordt gehouden op de Coming Out Day. Hoe de dag er precies uit komt te zien is nu nog onduidelijk. De initiatiefnemer, Ricardo Brouwer, wordt de komende tijd geholpen door de Beuningse ambtenaar die de evenementen in zijn takenpakket heeft.

De gemeenteraad wil dat de Roze Dag een informatief karakter krijgt en zodanig wordt georganiseerd dat het breed wordt gedragen door de inwoners. De Roze Dag komt ongetwijfeld in het teken te staan van de acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgender personen.  

Het plan voor een Roze Dag wordt gesteund door alle partijen in de gemeenteraad.

Via mediapartner RN7

2018 1206 Mediapartners Beuningen Roze Dag  
[advertentie]

#wijchenseomroep

22hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Exploitant Groene Heuvels heeft weinig vertrouwen in gemeente Beuningen https://t.co/DSHN36xHj6 https://t.co/yf3CNXkErD
23hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ook voor inbrekers breken de feestdagen weer aan https://t.co/7GkjJBOBSW https://t.co/RWN56y77i6
23hreplyretweetfavorite